Wat wij doen

Specialist op het gebied van innovatieve, goed doordachte concepten voor kinderen Merchandise, eigen uitgaven, characters, artwork.

Het kan allemaal bij Kids Marketeers.

Liedjesboeken

Zing, dans en lees mee met de leukste kinderliedjes van vroeger en nu. Soorten liedjesboeken: Lievelingsliedjes, Dansliedjes, Dierenliedjes, Slaapliedjes, Feestliedjes, Verjaardagsliedjes, Sinterklaasliedjes, Bijbelliedjes en Kerstliedjes. De boekjes zijn voorzien van songteksten en kleurige  illustraties. Bij elk liedjesboek zit een bijbehorende cd.

Voor meer informatie klik hier

Kids Merchandise

Kids Marketeers helpt bij het creëren van een verrassende merchandiselijn om deze succesvol in de markt te zetten. Van sleutelhangers tot knuffels, van verhalenboeken tot rugzakken: Kids Marketeers regelt het. Een vriendenboek of doeboek laten maken? Onze studio en redactie werken nauw samen om de juiste samenhang van tekst en beeld te creëren.

Voor meer informatie klik hier.

Kinderboeken

Mijn Grote Sinterklaasboek staat vol met korte verhalen en spelletjes. Voor kinderen vanaf 8 jaar. Mijn Grote Sprookjesboek vol. 1 en 2 bundelen de mooiste sprookjes, zoals Peter en de Wolf en Sneeuwwitje, gecombineerd met prachtige illustraties. In Mijn Grote Piratenboek leren kinderen alles over échte piraten.  Voor de allerkleinsten geven wij Uitklapboeken en Potjeskampioen uit.

Voor meer informatie klik hier.

Character Design

Kids Marketeers is specialist op het gebied van characterdesign; het restylen van characters en uitbreiden van bestaande personages in eenzelfde stijl. Onze illustratoren beheersen de meest uiteenlopende tekenstijlen en gaan graag voor u aan de slag in een tekenstijl die bij uw doelgroep en organisatie past. 

Voor meer informatie klik hier.